DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 998,-KČ
Logo
Infolinka
Chat / Online podpora - 24/7
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 999,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
eMOBILKY - 3mk Premium Reseller a oficiální distributor v ČR
24.04.2023 3mk Protection
eMOBILKY - 3mk Premium Reseller a oficiální distributor v ČR
3mk Protection je záruka špičkové kvality! U nás zakoupíte kompletní sortiment včetně certifikovaných pouzder, tvrzených skel, odolných fólii a další ... číst celé
Zobrazit všechny články
Recenze našich zákazníků
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Back Case MATT na NOKIA G60 - Sedí dobře, nenašel jsem žádnou vadu.29.5. 2023, Martin S.
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Xiaomi 12 Lite - 3mk FlexibleGlass™ - Super. Nejlepší sklo/folie ... Teda zatím mi telefon neupadl,ale určitě zůstanu u téhle značky. Perfektně sedí... 27.5. 2023, Michal O.
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Samsung A136 Galaxy A13 5G 4GB +64GB Dual Sim Black - Slušná cena dobrý výkon 26.5. 2023, Rostislav D.
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Tvrzené sklo Gold do XIAOMI REDMI 9C11. 5. 2023, Tomáš P
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Jsem spokojená s provedením i s cenou Děkuji Chalupníková11. 5. 2023, Ivana Ch.
HvězdaHvězdaHvězdaHvězdaHvězda
Syma S107H Phantom - ultra odolný vrtulník - Splňuje vše co má. I dcerka 9 let si ráda zalétá.8. 5. 2023, Radek P.
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů v internetovém obchodě eMOBILKY.cz
Ochrana osobních údajů v internetovém obchodě eMOBILKY.cz
  1. Adrimax s.r.o., se sídlem Světova 523/1, Libeň, Praha 8, 180 00, IČ 04732723, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 25283 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno provozovatelem internetového obchodu eMOBILKY.cz, spol. Adrimax s.r.o., ič:04732723 tedy správcem / provozovatelem / osobních údajů.

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese -  info@emobilky.cz a info@golemos.com.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.emobilky.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

eMOBILKY - 3mk Premium Reseller a oficiální distributor v ČR
eMOBILKY - 3mk Premium Reseller a oficiální distributor v ČR
3mk Protection je záruka špičkové kvality! U nás zakoupíte kompletní sortiment včetně certifikovaných pouzder, tvrzených skel, odolných fólii a další ... číst celé
Dětský digitální fotoaparát s kamerou - zábava a kreativita pro děti v jednom!?
11.04.2023 Novinky
Dětský digitální fotoaparát s kamerou - zábava a kreativita pro děti v jednom!?
Představujeme vám dětský digitální fotoaparát s kamerou - dokonalý společník pro vaše malé umělce a dobrodruhy! Tento fotoaparát je navržen tak, aby b... číst celé
Typy tvrzených skel, fólii a jejich vlastnosti
Typy tvrzených skel, fólii a jejich vlastnosti
Jak ochránit displej telefonu? Tvrzené sklo, nebo fólie? Displej / LCD obrazovka patří mezi nejkřehčí části na zařízení a v případě poškození je ce... číst celé
Užitečné informace
5300+ výdejních míst

Dodáváme také pro MALL.CZ

Rychlý kontakt
Zákaznická podpora
Chat / Online podpora - 24/7
Copyright © 2014 - 2023 eMOBILKY.cz, Adrimax s.r.o.